Allmänt

Korna

Odling

Skogen

Maskiner & Byggnader

Övriga Djur

Gänget

Aktuellt

Kontaktuppgifter

Fotoalbum

Samarbetspartner

Suomeksi

Gänget

henrika

Henrika "The Boss" Husberg

Henrika är den som äger och sköter gården på heltid. Hon är född år 1960 och har skött gården sen 1985. Henrika är till utbildningen student år 1979 och agrolog blev hon 1985.

 

sonja

Sonja Lustig

Sonja är gårdens heltidsanställda. Sonja har jobbat på gården sen 2000 och tycker mest om att bala och skörda på gården men hon gör även mycket annat jobb på gården.

 

kickan

Crista "Kickan" Hällfors

Kickan är Henrikas dotter och studerar lantbruk i yrkeshögskolan novia i ekenäs. Student år 2006. Kickan är antagligen den som kommer att ta över gården efter Henrika. Kickan är hemma och jobbar på gården då det finns möjlighet. Kickan är född 1988.

 

toffe

Christoffer "Toffe" Hällfors

Toffe är Henrikas son och har jobbat på gården större delen av sitt liv. För tillfället studerar han statskunskap på Åbo Akademi i Vasa. Toffe sköter mera om det tekniska såsom datorinstallationer och teknisk support. Toffe har även hand om hemsidan och e-posten som kommer till gården.

 

buffylordi

Buffy & Lordi

Buffy(t.v.) är vår hund. Hunden hjälper till med att valla korna och andra djur i ladugården och ute på betet. Lordi(t.h.) har avlidit.

Macke

Marcus "Macke" Andersson

Macke är gårdens handy-man som reparerar allt som går sönder då när han hinner. Macke jobbade ett par somrar på gården och efter det har han varit vid behov en par kvällar någon gång och byggt och reparerat. Macke är född 1983.

Utöver detta gäng finns det även andra personer som kommer och hjälpa vid behov.