Yleistä

Lehmät

Viljely

Metsä

Koneet ja rakennukset

Muut eläimet

Porukka

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Kuvaalbumi

Yhteistyökumppanit

På Svenska

Porukka

henrika

Henrika "The Boss" Husberg

Henrika omistaa ja hoitaa tilan kokopäiväisesti. Hän on syntynyt vuonna 1960 ja on hoitanut tilan vuodesta 1985. Henrika on koulutukseltaan ylioppilas vuodelta 1979 ja agrologi vuodelta 1985.

sonja

Sonja Lustig

Sonja on tilan kokopäivätoiminen työntekijä. Sonja on ollut töissä tilalla vuodesta 2000 ja pitää rehunpaalauksesta ja muista peltotöistä mutta tekee paljon muitakin töitä tilalla. Sonja on syntynyt 1965.

kickan

Crista "Kickan" Hällfors

Kickan on Henriikan tytär ja opiskelee maataloutta ammattikorkeakoulu Noviassa Tammisaaressa. Ylioppilas vuonna 2006. Kickan on todennäköisesti se joka jatkaa tilanpitoa Henriikan jälkeen. Kickan on tilalla töissä aina silloin kun on mahdollista. Kickan on syntynyt 1988.

toffe

Christoffer "Toffe" Hällfors

Toffe on Henriikan poika joka on ollut töissä tilalla suurin osa elämästään. Nyt hän opiskelee kuitenkin valtiotiedettä Åbo Akademi Vaasassa. Toffe hoitaa enemmän sitä teknistä puolta niin kuin tietokoneasennuksia ja tekninen tuki. Toffella on myös vastuu kotisivuista ja sähköpostista joka tulee tilalle. Toffe on syntynyt vuonna 1986.

buffylordi

Buffy & Lordi

Buffy(vasemmalla) on meidän koira. Koira auttaa navettassa ja ulkona laitumilla lehmien ja muiden eläinten kanssa. Lordi(oikealla) on menehtynyt.

Macke

Marcus "Macke" Andersson

Macke on tilan handy-man joka korjaa kaiken mikä on rikki silloin kun ehtii. Macke oli kesätöissä tilalla pari vuotta sitten ja on sen jälkeen ollut iltaisin kun on ollut tarve korjaamassa ja rakentamassa. Macke on syntynyt 1983.

Tämän porukan lisäksi on monta muita henkilöitä jotka tulevat auttamaan tilalla jos on tarve.